P.zaken - Francis
I choose to be happy, because it's good for my health

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”.
En dat is precies wat ik niet wil, dan is er geen sprake van persoonlijke groei. Nadat er vier mensen in mijn nabije omgeving kort na elkaar overleden, merkte ik door verschillende lichamelijke klachten en ongemakken dat ik mijzelf te weinig had gezien. Een leven met drie opgroeiende pubers, een ondernemende man en sinds 2007 een eigen praktijk in coaching en organisatieadvies voor P&O vraagstukken kost tijd en energie. Mijn energie kon niet meer vrij stromen en mijn drukke leven zorgde voor blokkades in mijn lichaam. Gelukkig herkende ik snel dat ik hier iets aan moest doen en dus ging ik met mijzelf aan de slag.

Francis van wanrooy-van Hees
Verbinding tussen het denken­­, voelen en doen
Vaak zitten we vast in onze patronen. Als je dat los kunt laten, komt er ruimte en creativiteit. Ik doorbrak mijn patronen en ging drempels over. Ik focuste op dat wat echt belangrijk is voor mij, wat zorgde voor persoonlijke groei. Ik bleef trouw aan en dichtbij mezelf.

In deze periode kwam Chi Neng Qigong op mijn pad en dat was geen toeval. De Chinese bewegingsleer fascineerde mij zo sterk dat ik besloot de opleiding tot Chi Neng Qigong docente te volgen. Kwaliteit staat voor mij voorop, hetgeen zorgt voor continu bijblijven in mijn kennisontwikkeling. Ik herijkte de dienstverlening van P.zaken en daarmee was de transformatie van mijzelf en mijn bedrijf een feit.

Herontdek jezelf, leef je leven en groei in je persoonlijke ontwikkeling

Gun jij jezelf die persoonlijke groei, wil jij je volledig vrij voelen onder alle omstandigheden en ervaren dat je leven klopt?
Ik ontmoet je graag om samen op weg te gaan…

Francis

Kennismakingsgesprek met Francis