Beste JIJ,

Vraag jij je misschien ook wel eens af, of dat wat je nu doet in je leven wel jouw leven is? Of er misschien niet iets anders is waar je je aandacht op zou moeten richten? Waardoor je nog meer uit je leven haalt? Wist je dat je niet zomaar geboren bent op de dag dát je geboren bent en je de naam hebt gekregen die je ouders ‘bij toeval’ leuk vonden…

Numerologie

Vanuit de numerologie geef ik je inzicht in de blauwdruk van jouw leven. Je leert je grootste talenten kennen. Numerologie geeft je inzicht in je lessen en ervaringen die op je pad liggen.

Numerologie biedt je inzicht in wat voor werk, rol, omgeving en mensen goed bij jou passen. Het kan je helpen in het vooraf maken van keuzes rondom studie of werk. Het geeft achteraf vaak een logisch inzicht in de rode draad in de eerder door jou gemaakte keuzes. Je kunt ook zien in wat voor jaar, maand en dag je nú zit.

Wat zijn de thema’s die, zo herkenbaar en duidelijk, nu jouw aandacht vragen?

Welke wrijving en weerstand (met jezelf en een ander) komt steeds op jouw pad?

Welke lessen kun je hiervan leren?

Allerlei vragen die in de workshop ‘Je levensmisse op één A4’tje’beantwoord worden.

Wil jij na de workshop met verbijsterende inzichten naar huis gaan en je levensmissie vanuit bezieling leven. Dat kan! Schrijf je dan in voor:

Datum       :    woensdag 16 september 2020

Tijdstip      :    van 11.00 tot 15.00 uur

Locatie      :    relaxte omgeving (Kaatsheuvel e.o.)

Programma

10.45 uur  :Inloop met koffie, thee en iets lekkers

11.00 uur  : Welkom en introductie Numerologie

12.00 uur  :Inzicht in je missie en je ware IK…

12.45 uur  : Biologische lunch

13.30 uur  : Vanuit bezieling je leven leven…

14.15 uur  : 2020 én 2021: wat staat jou persoonlijk te wachten…

15.00 uur  : Afsluiting en einde programma

 Wie

Mijn naam is Francis van Wanrooy – van Hees (1970). Mijn missie is jou te laten (her)ontdekken hoe je jezelf kunt zijn, energiek en in vrijheid kunt leven op de manier zoals je werkelijk bent!

Na een mooie loopbaan in loondienst, heb ik in 2007 mijn praktijk P.zaken – ontdek.leef.groei opgericht. Eerst vanuit mijn dienstverlening op het gebied van personeelszaken en organisatieadvies. Vanaf 2015 vanuit mijn overtuiging dat je leven wordt bepaald door de keuzes die je hierin zelf (persoonlijk) maakt. Als je leeft vanuit jouw natuurlijke talenten en volgens de natuurwetten zul je merken dat je je leven niet leeft vanuit wilskracht, maar vanuit kracht, lef, moed en zelfvertrouwen.

Financiële investering

Voor de workshop, inclusief lunch en werkmateriaal betaal je € 85,00, exclusief 21% BTW.

Aanmelden

Wil je deelnemen? Dat kan. Het maximum aantal deelnemers is 12. Schrijf je dus in want vol=vol. Stuur een mail naar francis@pzaken.nl. Geef in je mail aan of je speciale dieetwensen hebt voor de lunch. Wil je meer informatie? Bel me dan gerust op 06-29351414.

Na aanmelding ontvang je per mail de factuur.

Mocht je, na aanmelding, toch niet in de gelegenheid zijn deel te nemen, dan kun je tot 2 september 2020 kosteloos annuleren.

Hartelijke groet,

Francis van Wanrooy – van Hees

P.zaken – ontdek.leef.groei