Het is even stil geweest in mij, dat hebben jullie kunnen lezen in mijn laatste blog https://francisvanwanrooy.wordpress.com/2017/09/01/leef-je-leven-ik-leef-het-mijne-benieuwd-naar-de-transformatie-van-mezelf-en-mijn-bedrijf-lees-mee/

Inmiddels ben ik ontwaakt uit mijn diepe winterslaap, ik heb alles in mijn leven opgepakt, bekeken, met liefde afgestoft, opgepoetst, gerepareerd, aangevuld of afgesloten en definitief opgeruimd.

Ik heb mijn angsten nihil gemaakt en mijn droom groter. Mijn droom naar een leven waarin ik persoonlijke vrijheid ervaar door het leven te ontdekken, te leven en te groeien. Een leven waarin ik op weg ben naar mijn mooiste ZELF, waarmee ik anderen inspireer, nieuwsgierig maak en uitdaag hetzelfde te doen. En dat gun ik jou ook! Vandaar deze blog om je mee te nemen in mijn droom en jou te inspireren hetzelfde te doen…

Ik ben de diepte ingegaan de afgelopen maanden en ik heb echt geïnvesteerd in mezelf. Ik heb mijn weg vrijgemaakt van innerlijke stemmen, heb mijn grenzen verlegd, heb mezelf uitgedaagd om echt te gaan doen wat ik belangrijk vind in mijn leven. Dat is een gevoel creëren van gelukkig en vrij zijn, van ertoe doen en van geliefd te worden door liefde te geven. Ik heb mijn basis sterk gemaakt waardoor het vuur weer in mij kan oplaaien.

Als eerste ben ik overstag gegaan… Op 4 februari jl. is Goose bij ons gekomen, een bruine labrador pup van toen 7 weken. Een verlaat ‘Sinterklaas’-cadeau voor Jongste, die inmiddels 6 jaar ‘een hond’ op nummer 1 op zijn verlanglijstje voor 5 december had staan. Jarenlang heb ik allerlei redenen aangegeven waarom ik van mening was dat een hond niet in ons gezinsleven zou passen en jarenlang heeft Jongste vastgehouden aan zijn droom. Nu denkt hij na over zijn volgende droom… J

Door te gaan kijken hoe een hond wel zou passen in ons leven, heb ik mijn weg vrij gemaakt van hordes en belemmerende overtuigingen. Door juist te kijken naar wat een hond in ons leven mij zou opleveren, ontstond er ruimte. Er zou ruimte zijn voor dagelijkse wandelingen op plaatsen waar ik anders niet zou komen. Er zou ruimte zijn voor ontmoetingen in de natuur met bekenden én onbekenden. Er zou ruimte zijn alle weersomstandigheden en seizoenen te leren waarderen. Er zou ruimte zijn voor tijd voor mezelf. Nu zoveel weken verder is Goose niet meer weg te denken uit ons gezin… Dankbaar ben ik dat ik voorbij mijn schaduw heb gekeken, nu zie ik elke dag een kindergezicht vrij en blij zijn…en mijn hart? Mijn hart is gevuld met liefde!

Vervolgens ben ik mezelf vanaf begin 2018 gaan verdiepen in oude natuurwijsheden gecombineerd met nieuwe psychologische inzichten over geluk en persoonlijk leiderschap. Vanuit het ritme van de maan en de 4 seizoenen heb ik geleerd hoe ik helemaal mezelf kan zijn én hoe ik mijn droom kan realiseren. Net als in de natuur heb jij ook vier elementen die samen jouw leven vormen. In de natuur zijn dat de elementen aarde, lucht, vuur en water ofwel winter, lente, zomer en herfst. In jou zijn dit je gezondheid, je werk, je passie en je mensen. Durf jij het aan deze elementen onder een vergrootglas te leggen en te gaan onderzoeken waarom je doet wat je doet en hoe het altijd beter kan?

Wil jij jouwleven leiden en het je niet laten overkomen, wil jij de hoofdrol in je eigenleven zijn en niet de bijrol in het leven van een ander leven? Wil jij zelfbepalen wie jij in je leven wilt zijn, wat je dromen, je verlangens, je wensen en je passies zijn? Wil jij onderzoeken hoeje dat het beste kunt doen, hoe je jezelf kunt overstijgen in jouw persoonlijke, unieke levensweg? Wil jij een concreet stappenplan uitwerken waardoor je in je kracht blijft staan, ook als je voor grote uitdagingen en hordes staat. Wil jij dat doen in inspirerende omgevingen?

Laten we dan samen op weg gaan, het avontuur aangaan naar jouw dromen! Laten we samen jouw pad lopen door gebruik te maken van mijn jarenlange ervaring en inzet van psychologische methodieken en technieken in combinatie met de natuursymboliek.

Mijn droom is jou te laten (her)ontdekken hoe je jezelf kunt zijn, energiek en in vrijheid kunt leven op de manier zoals je werkelijk bent.

Met P.zaken : ontdek.leef.groei ben ik op weg… Op weg naar mijn toekomst, naar een leven waarin alles is gelukt. Elke dag kleur ik buiten de lijntjes, creëer ik rust en ruimte door te laten in plaats van te moeten en elke dag leef ik mijn leven!

Op dinsdag 25 september a.s. is ‘het woord aan mij’, dan vertel ik je mijn authentieke levensverhaal, deel ik je mijn hoogte- én mijn dieptepunten en vertel ik je hoe ik mijn uitdagingen overwonnen heb. Ik vertel je op de dag van volle maan ‘De Heuvel van de Barden’ HOE ik mijn droom leef! Ik wil een inspiratiebron zijn voor jou, hoe jij de held of heldin kunt zijn in jouwleven. Hoe jij kunt gaan staan voor wie je bent!

Wil je er 25 september bij zijn? Dat kan! Reserveer dan nu al tijd in je agenda van 16 tot 19 uur! Meld je aan door het sturen van een mail naar francis@pzaken.nlen ik neem je mee op mijn pad naar 25 september a.s.. De bijeenkomst is in mijn praktijk aan de Hoofdstraat 96 te Kaatsheuvel. Misschien zeg jij binnenkort: ‘het woord is aan mij!’!

Lieve groet,
Francis