Durf jij je te openen voor, te vertrouwen op wat je het liefst diep in je hart wilt? Het hart is het universele symbool van liefde. Als de liefde in jou stroomt, lukt alles! Hoe laat je de liefde in jou stromen? Tja, hoe doe je dat? Aandacht geven aan datgene wat je het liefste wilt?

Richt je op je verlangens. Ongeacht je omstandigheden. Verbind je dagelijks met wie je wilt zijn. Je geest kan alles scheppen. Kent geen tijd. Je geest zoekt het avontuur, laat je verbanden zien en leert je nieuwe dingen… Scheppen kost tijd, moeite, doorzettingsvermogen, wilskracht.

Eenvoudig? Zeker niet. Vaak leven we ons leven ver vooruit, in de toekomst. Zijn we druk bezig met te zorgen voor, te voorkomen dat… We scheppen vooral wat we niet willen. We laten ons afleiden door alles en iedereen. We willen te snel, teveel. We verliezen de verbinding met onszelf.

Dus? Oefen in geduld! Leef je leven stap voor stap. In een jonge appelboom hangen het eerste jaar ook geen 100 appels. Toch? Hoe trager en dieper je durft te gaan, hoe meer je over jezelf ontdekt, je de liefde voelt stromen en je geliefd voelt. Jezelf meer tijd geven, zodat de liefde in jou naar boven komt…

En zo beweeg ik me op mijn pad naar persoonlijke vrijheid! Ik creëer rust en ruimte. Stel mezelf de vraag ‘hoe lukt het wel’. Hoor de vingerwijzende stemmen in mijn hoofd van hoe het eigenlijk zou moeten. Desondanks, luister ik naar en kies ik vanuit mijn hart. Ik neem het risico! Mijn verlangen mijn leven te ontdekken, te leven en erin te groeien is groter dan mijn angst om te vallen. Ik richt me op mijn stip aan de horizon, op mijn droom, mijn doel met mijn deadline.

Bijzondere ontmoetingen, bijzondere verhalen, een bijzonder boek…

Als ik in gedachten mijn droom 10, 100, 1000x zo groot maak, voel ik wat mijn droom met mij doet! Dromen gaan altijd over gevoelens. Wat gebeurt er bij jou als jij je dromen 1000x zo groot maak? Je hart gaat open en de liefde stroomt, stroomt en stroomt.

Bijzondere ontmoetingen… Geef jij de liefde door? Binnenkort laat ik me inspireren door het verhaal van Marc Kolsters. Zijn droom?

Met Stones in Love laat hij liefde de wereld rondreizen! Rozenkwarts hartjes. De steen van pure en onvoorwaardelijke liefde. Rozenkwarts opent je hart zodat de liefde kan stromen en je de boodschap van jouw hart kunt horen. Het helpt je los te laten, haalt je uit je hoofd en geeft je het diepe vertrouwen om in alles in je leven je hart te volgen. Laat de liefde stromen in je dagelijkse leven, in ontmoetingen op straat, op het werk, onder vrienden, in geven en in delen. Leven vanuit je hart is de magische taal die we allemaal vloeiend spreken en waarin we ons verbonden voelen.

Dinsdag 25 september a.s. geef ik jou een rozenkwarts hartje. Kom naar mijn gratis Inspiratie Event. Ik neem je mee. Aan de hand van mijn persoonlijk verhaal, ervaar je hoe ook jij aan het roer kunt staan van jouw leven. Als ik het kan, kan jij het ook!

Het is nu tijd om te kiezen waar jij voor staat. Wat wil jij neerzetten in jouw leven, meegeven aan de generaties die na jou komen? Meld je even aan door het sturen van een mail naar francis@pzaken.nl.

Zie ik je 25 september? Het event is in mijn praktijk van 16 tot 19 uur in de Hoofdstraat 96 in Kaatsheuvel. Een paar uur pure zelfliefde betaalt zich uit in vernieuwde energie!

Lieve groet,
Francis