ONTDEK je kracht. LEEF je eigen leven. GROEI vanuit liefde.

Waar sta je nu?

In de zoektocht die ik samen met mijn kandidaten doorloop, werk ik volgens een eigen aanpak. ONTDEK, LEEF en GROEI zijn hiervan de sleutelwoorden. De kracht om persoonlijk te groeien, om écht iets te veranderen zit namelijk al in jezelf. Alles begint bij bewustwording. Je gaat op zoek naar antwoorden en ideeën die je verder brengen. Eerst kijken we naar het heden. Ik laat je ervaren wie je bent en waar je nu staat. Je leert te voelen wat dat betekent.

Ontdek

Hoe belangrijk vind jij jezelf?

Durf jij jezelf centraal te stellen en voor jezelf te kiezen? In onze sessies zal ik je aanmoedigen en ondersteunen om op zoek te gaan naar je ware ik. Pas als je in staat bent om je verlangens, je dromen en je passies te benoemen, biedt dit perspectief naar een ander leven. Misschien wel je mooiste leven: met compassie, mindful, vanuit verbinding, ontspannen en oordeelvrij.

Leef

Frisse nieuwe koers.

Als je eenmaal weet én voelt wie je bent, lukt het je ook om vooruit te kijken. Je bent veel beter in staat keuzes te maken. Niet alleen met je hoofd, maar vooral ook vanuit je hart. Je bent je bewust wat waardevol is en wat goed voor jou werkt. Je stelt je open voor nieuwe ideeën, kansen en uitdagingen. Een frisse nieuwe koers in je werk of je persoonlijk leven ligt voor je open.

Groei

Wil je kennis maken met mijn aanpak? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Lees wat ik voor jou kan betekenen.

“Ik wilde in mijn zoektocht naar een andere baan sneller dan dat ik de antwoorden vond op vragen die er echt toe doen. Hierdoor zag ik in dat ik jarenlang op wilskracht en vanuit wat anderen van mij verwachten, mijn keuzes had gemaakt. Daardoor was ik langzaamaan steeds verder weggezakt. Toen ik zag dat ik door tijd te nemen zou ontdekken hoe ik mijn eigen leven wil leven, kwamen de antwoorden als vanzelf en ging mijn proces in een stroomversnelling. De aanpak van Francis werkt echt.” Linda, 44 jaar