Ik coach mensen met uiteenlopende vragen en behoeften. Wat ze gemeen hebben is dat ze op zoek zijn. De één naar antwoorden, de ander naar inspiratie, een derde naar een klankbord. Wat je ook zoekt, ik luister en help graag met een doelgerichte aanpak van gesprekken, opdrachten of oefeningen. Een tevreden kandidaat geeft mij veel voldoening en energie. Wat ze van mijn aanpak vinden? Lees hieronder een selectie.

Yvonne (36) voelde zich vaak somber en piekerde veel.

“Wat ik van Francis heb geleerd, is te leven in het NU. Niet blijven hangen in het verleden of piekeren over wat komen gaat. Mijn gedachten zijn geen feiten meer en ik ervaar meer positiviteit.”

Ada (27) wilde een stap zetten in haar loopbaan.

“Korte lijnen, groot resultaat! Ik had een loopbaanvraag. Prettige sessies waarbij er naar mij als persoon werd gekeken. Francis kan goed en snel schakelen en inspringen op wat er op dat moment speelt en echt belangrijk is. Na elke sessie ging ik enthousiast en met een opgeruimd gevoel naar huis. Het gaf me telkens hele positieve en nieuwe energie. Ik ben minder uur gaan werken en volg nu een studie die ik nodig heb voor mijn droombaan!”

Peter (56) had een negatief zelfbeeld en zag zijn eigen talenten niet.

“Francis heeft mij weer in mijn kracht gezet zodat ik mezelf los kon maken van de voor mij niet meer dienende patronen en systemen. Haar persoonlijke, niet-oordelende aanpak hebben mij geholpen. Haar analytisch- én luistervermogen zijn goud waard. Niet meer handelend vanuit wilskracht, maar doen wat mijn hart me ingeeft. Ik ben bevriend geraakt met mijn ware IK en daar ben ik trots op!”

Sandra (54) lukte het maar niet een leuke nieuwe baan te vinden.

“Ik was al heel lang op zoek naar een andere baan. Ik werd er moedeloos van en ook onrustig en onzeker. Francis heeft mij geleerd dicht bij mijn gevoel te blijven. En ook dat ik de tijd mag nemen. Ze heeft me heel serieus genomen en me vertrouwen gegeven. Wat ik ook kies, is goed. Het is mijn keuze. Francis’ aanpak is betrokken en tegelijk doelgericht. Precies wat ik nodig had. Ik ga nu voor mezelf beginnen!”

Corina (HRM-eindverantwoordelijke) werkt graag met Francis samen.

“Bij Francis zijn werkelijk alle aspecten die van belang zijn voor een succesvolle transitie in goede handen. Of het nu gaat om individu-ele begeleiding van onze medewerkers, het ondersteunen bij een mobiliteitsvisie of het op respectvolle wijze invulling geven aan een outplacementtraject. Het is misschien wel één van haar meest in het oog springende talenten dat zij in staat is op elk aspect en op korte termijn van grote professionele toegevoegde waarde te zijn voor mens én organisatie.”

Linda (44) had een verschil van inzicht met haar werkgever en volgde een outplacementtraject.

“Ik wilde in mijn zoektocht naar een andere baan sneller dan dat ik de antwoorden vond op vragen die er echt toe doen. Hierdoor zag ik in dat ik jarenlang op wilskracht en vanuit wat anderen van mij verwachten, mijn keuzes had gemaakt. Daardoor was ik langzaamaan steeds verder weggezakt. Toen ik zag dat ik door tijd te nemen zou ontdekken hoe ik mijn eigen leven wil leven, kwamen de antwoorden als vanzelf en ging mijn proces in een stroomversnelling. De aanpak van Francis werkt echt.”

Let us inspire each other and create new things.