De voorbereidingen zijn getroffen, voorzorgsmaatregelen genomen, vervolgkeuzes gemaakt, toelatingseisen doorstaan…, nu alleen nog die felbegeerde diploma’s halen! De vlaggen en tassen staan gereed, jurken zichtbaar aan de kastdeur, schoenen eronder, ballonnen in huis verraden dat we in feeststemming zijn. Of ze al zeker zijn van hun zaak? Of ze er zo goed voorstaan dat de centrale eindexamens slechts nog een formaliteit zijn? Zeker niet!

Maar…

Ze zien hun eigen toekomst, ze willen op eigen benen staan, ze ruiken hun vrijheid in het mooie studentenleven. Ze hebben plannen, nemen verantwoordelijkheid en het belangrijkste van alles: ze maken keuzes en komen in actie! Ze zetten hun eerste stap op weg naar hun nieuwe levensweg! Ze geven aandacht aan datgene wat ze willen, ze focussen op hun stip aan de horizon, ze zijn ervan overtuigd dat er na de zomer een andere weg afgelegd wordt dan die met de fiets naar hun Middelbare School.

Ik kan alleen maar vol trots en vol vertrouwen naar ze kijken! Mijn kleine meisjes zijn groot! Groot genoeg om de weide wereld in te trekken. Soms samen, soms alleen. Ieder op haar eigen (mooie) benen! Ze weten waar en wanneer ze moeten knokken, ze weten waar en wanneer er ruimte is, ze weten dat het niet uitmaakt wanneer ze er komen, maar dát ze er komen!

Mijn drijfveer in mijn leven is mensen te laten (her)ontdekken hoe ze zichzelf kunnen zijn, energiek en in vrijheid kunnen leven zoals ze werkelijk zijn!

En JIJ?

Weet jij waarom je doet wat je doet, wat je ermee bijdraagt aan de wereld? Wat vind je echt belangrijk in jouw leven?

Deze week is het begin van een nieuwe maancyclus. Het oude is voorbij, het nieuwe is begonnen! Ook jij kunt daarvoor kiezen! Kies een moment voor jezelf. Gun jezelf die tijd. Deze week is hét moment voor introspectie en voor bezinning. Maak je balans op. Mijmer over hoe jouw leven eruitziet als het helemaal gelukt is. Wat doe je dan? Waar ben je en met wie? Wat vertel je je (klein)kinderen?

Leef je droom door haar te leven! Zorg dat je een voorbeeld hebt in je leven! Doe het samen! Vind je eigen ritme! Het kan echt! De liefde en tijd die jij aan een ander geeft, kun je ook voor jezelf inzetten. DOE het.

Het hoogst haalbare is nu de vlag en de tas in de top! Ook voor jou, zonder het behalen van je centrale examens…

Deze week bezocht ik samen met mijn dochters ‘The Goddess Project’ in Utrecht. Lekker even ‘meiden-dag’. Genieten van het leven en ons laten inspireren door filmmaakster Holli Rae. Een Amerikaanse vrouw van 27 jaar die op haar 21ebesloot te stoppen met haar studie en te gaan voor haar droom. De persoonlijke ontmoeting met Holli was zo sprankelend! Haar missie? Vrouwen voor én achter de camera hun verhaal te laten delen, meer verbinding te creëren, te zorgen voor inspiratie. We zijn hier immers met maar één reden en dat is een voorbeeld zijn voor anderen!

Ontdek jouw eerste stappen op weg naar jouw droom. Vul onderstaande eens heel intuïtief aan:

  1. Ik kies …
  2. Ik open …
  3. Ik vertrouw …

Op mijn weg ontdek ik deze week van alles…Van mooie inzichten tot hardnekkige blokkades. Door te kiezen voor positivteit, mijn hart te openen en te vertrouwen dat mijn weg voor mij de juiste is, leef ik mijn leven. Ik geef en ik geef…waarna ik ontvang en ontvang. Telkens weer…

Als ik het kan, kan jij het ook! Word de held of heldin in jouw leven en wees een voorbeeld voor anderen!

Misschien heb je een vraag of behoefte aan ondersteuning. Wil je weten hoe én welke stappen je dan daarna zet…Dat kan!

Op dinsdag 25 september a.s. is ‘het woord aan mij’, dan vertel ik je mijn authentieke levensverhaal. Ik wil een inspiratiebron zijn voor jou. Ik wil samen met jou op pad gaan. Ik wil je meenemen in hoe jij je persoonlijk vrij kunt voelen? Hoe jij jouw droomleven kunt leven! Zet jij de stap om erbij te zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar francis@pzaken.nlen reserveer tijd in je agenda tussen 16 en 19 uur. De bijeenkomst is in mijn praktijk aan de Hoofdstraat 96 te Kaatsheuvel. Er zijn geen kosten verbonden aan onze ontmoeting. Neem gerust een vriendin, collega of partner mee.

Ik wens je mooie inzichten toe op jouw weg naar persoonlijke vrijheid!

Leef je leven : ONTDEK . LEEF . GROEI

Lieve groet,
Francis

Wil je meer weten over The Goddess Project? Bekijk de official trailer op:
https://www.youtube.com/watch?v=6IXKZt8mWdg